duminică, 17 februarie 2013

My favorite eye makeup remover :) Nivea Double Effect

Dragelor, de vreo 2 saptamani mi-am achizitionat si eu, ca sa intru in rand cu lumea, un demachiant eficient pentru ochi. Citind din ce in ce mai multe review-uri pozitive prin blogosfera n-am putut sa ma abtin sa nu il incerc. 

Nu credeam ca s-ar deosebi de orice alt demachiant de ochi pe care l-am incercat so far. L-am avut pe cel de la Elmiplant care imi ustura ochii de ziceam ca trebuie sa sun la urgente. Si am mai avut cateva, dar long forgotten, cu acelasi efect. Si, pe deasupra, nici nu indepartau machiajul! Imi iritau ochii intr-un hal fara de hal  absolut degeaba. Demachiantele normale, nu mai zic.

*poza cu telefonul*

Tineti cont ca eu am ochii extraordinar de sensibili, sunt alergica la praf, puf, polen, si orice potential iritant alergen, iar demachiantul asta nu imi irita absolut deloc ochii! Mie inca nu-mi vine sa cred :P

Are o textura uleioasa, nu pot sa spun ca ma dau in vant dupa asta, insa eu mereu imi clatesc ochii dupa demachiere.

Partea absolut fabuloasa e ca indeparteaza machiajul din prima, eu nu am nevoie de mai mult de o discheta pentru un ochi, ceea ce e ... incredibil pentru mine. Si nu trebuie sa insist deloc. Parca topeste machiajul, inclusiv cel waterproof!!! 


Mie mi se pare de vis, cu siguranta nu voi inceta niciodata sa il recumpar, pentru ca ma simt de parca am descoperit o mina de aur :D Mult mai bun decat orice alt demachiant incercat pana acum- crema, solutie micelara, special pentru ochi, etc. 

Vi-l recomand cu mare caldura. Singurul defect este ca sticluta are doar 125 ml si dupa 2 saptamani de folosire zilnica a ajuns cam la 1/3 :D Asa ca trebuie sa dau fuga sa imi mai cumpar o sticluta! Plus ca e super cute, cu cele 2 nuante, mereu mi-a placut asta la solutii, parfumuri,etc. 


Sper ca v-a fost de ajutor review-ul! 

Voi ce demachiant pentru ochi folositi?


2 comentarii:

  1. Buna! Mie nu prea imi place consistenta asta uleioasa, degeaba ma spal, ca ma simt toata lipicioasa pe la ochi si urasc asta! In incursiunile mele pe la supermarket, am descoperit un demachiant super bun la un pret decent. Este vorba de Herbagen lapte demachiant cu extract de ulei de masline. Si eu am ochii la fel de sensibili si nu pot folosi orice fel de demachiant, insa asta chiar m-a dat pe spate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mie din contra, nu prea imi plac demachiantele tip crema... prefer solutiile micelare, etc. dar e un pont bun pentru fetele cu ochii sensibili fane lapte demachiant ! :)

      Ștergere

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...