marți, 12 februarie 2013

Experienta mea ELF

Am comandat o singura data de pe ELF, si asta pentru ca in restul timpului produsele dorite nu erau pe stoc, ceea ce pe mine, una, ma cam exaspereaza la site-ul asta. Am o gramada de chestii pe wishlist de la ei, dar nu reusesc sa le gasesc pe stoc EVER.

Haideti sa va povestesc exact ce am comandat si parerile mele despre fiecare produs in parte:

(Inca o data imi cer iertare pentru faptul ca nu am poze facute de mine produselor, nu am camera foto momentan)

Au fost 3 produse mari si late, pentru ca dupa ce m-am enervat ca nu erau produsele dorite, nu prea am mai stat pe ganduri, si am comandat doar ce gasisem pana atunci disponibil.



1. Mascara pentru volum (Gama Essential)



Cred ca e produsul meu favorit de la ELF so far. Mi-a placut mult. 


Ce mi-a placut :

*ca e micut si imi incape usor in geanta
*cautam de muuuuuuulta multa vreme ceva cu periuta asa- seamana foarte bine cu cea de la rimelul de la Benecos (caruia o sa-i fac un review curand)
*bineinteles, faptul ca face ceea ce promite, anume confera muuult volum, si in primul rand separa si alungeste f bine genele fara a le incarca! pentru genele mele, cel putin, este ideal!


Ce nu mi-a placut:

*ambalajul alb- super usor de murdarit...
*ca s-a terminat way too fast :))
*cand e pe sfarsite, se usuca destul de tare si nu il mai poti folosi din pacate



2. Paleta 100 culori

Aici nu mai e asa de bine. Desi initial eram incantata de ea, imi placeau mult culorile si unele erau foarte pigmentate chiar (cum ar fi albastrul de pe ultimul rand, negrul de langa si inca vreo 3 culori) restul erau praf, praf, nu aveam ce face cu ele efectiv, nici cu mama primer-ului, nici cu apa, nici cu nimic! Sincer, mai pigmentate sunt cele de la Ruby Rose :))) Prin urmare:

Ce mi-a placut:

*dintre toate, doar 3 culori (cunosc pe luuumeee :)) )
*faptul ca avea o oglinda
*nuantele 

Ce nu mi-a placut:

*faptul ca e imposibil de folosit? :)) culorile mult prea prafoase
*carcasa e destul de fragila, daca m-as fi asezat din greseala pe ea, aia era!
*bureteii aceia cu care nu aveam ce face

Partea buna: tocmai am vandut-o la jumatate de pret :D Dragul de el cauta cadou de Valentine's, si i se parea ca cer prea mult, avand in vedere ca gasise palete la 120 de culori la 50 lei :)) Mare ti-e gradina, Doamne... Macar se va lecui din a cumpara de Valentine's un produs utilizat si la 30 de lei /:) asa ca, nu, nu-mi pare rau (oricum erau doar 5 culori doar incercate)! Valentine's revenge!!! >:))



3. Kit pentru sprancene (Gama Studio)


Eu am ales nuanta medium. Insa nu mi se potriveste (kit-ul in general, nuanta da) deoarece eu am goluri la marginile dinspre nas, si nu conferea un aspect asa de natural. Recomand trusa asta cuiva care nu are probleme cu golurile, ci vrea doar sa le umple putin.


Ce mi-a placut:

*gelul ala chiar e fain
*pudra la fel, ambele confera un aspect foarte natural (pe restul sprancenei mele arata super, doar marginile dinspre nas, nu)
*se mentine pe parcursul intregei zile, deoarece pudra aia fixeaza chiar foarte bine, si da totodata un aspect mai natural
*ambalajul foarte fain, pare foarte calitativ, are si o mica oglinda, si acea pensula e foarte folositoare!


Ce nu mi-a placut:

*ca nu mi s-a potrivit :D

Am sa o pun la blogsale, sau intr-un giveaway (cand am sa organizez unul) deoarece am incercat-o o singura data si nu o am de multa vreme.



         *WISHLIST*


1. Lac de unghii Desert Haze (Gama Essential)

*poza luata de pe google images*

Am avut fix nuanta asta la o oja de la un butic din Iasi la care mergeam special pt acea oja, pana nu au mai adus-o, bineinteles, ca mie nu poate sa imi placa ceva fara ca acel lucru sa nu dispara de pe piata in scurt timp :P

Cand am descoperit-o pe site, am zis ca trebuie sa fie a mea! Dar, ce gluma buna, era SINGURA care nu mai era pe stoc. Ha-ha.

dati click pe imagine pt marire


2. Primer pleoape (Gama Essential)



Va spun sincer, nu stiu care e diferenta intre nuante, pt ca in dreptul fiecareia este scris doar "NEW! Primer" :)) oricum, pana il gasesc pe stoc am timp sa-mi dau seama ce si cum.

Mi-am luat creionul Jumbo de la NYX, dupa ce am citit tone de review-uri bune, dar care toate sugerau (in mod eronat) ca ar fi bun si pe post de primer. Gresit, creioanele Jumbo doar intensifica culoarea, dar nu tin loc si de primer, si astfel, culoarea va incepe sa se stranga, in functie de cat de calitative sunt fardurile. 

Insa, am inteles ca cele 2 fac un duo perfect! Asa ca rau nu-mi pare, mai ales ca, eu nu am avut probleme cu stransul culorii in pliurile pleoapei decat la paletele NYX, despre care voi face review mai tarziu.


3. Exfoliator pentru buze (Gama Studio)



Nici nu mai stiu cand am avut ultima oara buzele moi si catifelate, de la frig mi se cojesc in ultimul hal, si nimic nu pare sa dea roade pentru a le aduce pe calea cea buna :( Dar am inteles de la fetele care au facut review-uri cum ca ar fi foarte bun, si ca ar avea pe deasupra si un miros si gust divin :D gotta have it!



Cam asta ar fi, bineinteles ca imi mai fac cu ochiul unele produse, dar nu sunt chiar pe wishlist :P

Si vestea tare e ca joi va fi reinnoit stocul! :D Yeeeey, finally voi avea toate produsele de pe wishlist-ul ELF >:)))


Pe voi ce v-a incantat si ce v-a dezamagit de pe ELF? 







2 comentarii:

  1. Nu am incercat rimelul,insa sunt foarte tentata de kit :D daca faci un blogsale,nu ma intreba si pune-ma direct acolo la cumparator,ca eu il vreau :D Despre lip-scrub iti spun sincer ca nu ai nevoie.Il faci acasa si este waaaaay better :D O sa fac eu o postare azi despre asta.Eu folosesc numai home-made si sunt fff multumita.Iar primer,la fel :D poti sa-ti faci singurica ;;) Sau il poti incerca pe cel de la essence.Mie-mi place mai mult decat cel de la ELF :* Te puuup !

    RăspundețiȘtergere
  2. interesant, am inteles ca cel de la essence nu ar fi asa bun, eram cat pe ce sa-l cumpar pana am vazut o postare zilele trecute :D lasa-mi te rog adresa blogului tau ca nu o gasesc la tine pe profil :* te recunosc dupa poza dar nu-mi dau seama exact. sunt f. interesata de chestiile DIY :D

    RăspundețiȘtergere

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...