sâmbătă, 9 februarie 2013

Bine v-am gasit!

De multa vreme imi doresc un blog, propriul meu blog! Am urmarit si inca urmaresc blogurile mele mult indragite (dupa ce ma voi dumeri si eu cum sta treaba cu organizarea pe aici veti putea vedea si care sunt acestea) si mi-au deschis un apetit fantastic!


Despre ce va fi blogul meu? Pai, cum sunt pasionata de make-up, va fi bineinteles si despre make-up. Review-uri, look-uri realizate de mine, tutoriale poate.. dar nu doar make-up, produse de beauty de toate felurile. De fapt, orice produs-minune pe care a ajuns pe mainile mele! Si orice produs care m-a dezamagit. 



Apoi, ador sa gatesc! Ma dau in vant dupa retete care mai de care, vreau sa incerc de toate, vreau sa impart cu voi retelele mele favorite si pe cele nou-incercate. 



Ador hainutele. In fine... sunt fata... asta vine cam de la sine, hihi.



Ador sa citesc! Voi imparatasi cu voi ce am mai citit si poate veti imparasi si voi cu mine lecturile care merita... de fapt, nu cred sa existe ceva ce poti citi care sa nu merite (informativ, educativ, creativ, etc). Insa, sunt studenta la medicina si timpul meu liber este destul de limitat... sunt foarte selectiva, deci, cand vine vorba de carti. 



Iubesc animalele <3 veti vedea cam cat de mult :)



Sunt o persoana care adora sa rada, voi imparasi cu voi tot ceea ce e funny si ma binedispune :)



Bineinteles ca voi imparasi cu voi si ce imi place in materie de muzica, filme, fotografie, orice mi se pare creativ. Asa am ales numele pentru blog, de fapt. Voi scrie despre Jolie Creativity!




2 comentarii:

  1. Welcome in the club :* Si eu sunt studenta la medicina,ei de fapt mai am cateva luni si termin,tu in ce an esti? si ...spor la cat mai multe si mai cretive postari :)

    http://buburuzacuatitudine2008.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc frumos! :* wow, esti o norocoasa! eu sunt in anul 2 de abia... sunt la stomato eu :) in Iasi :) multumesc ca ai devenit membru prin google friend connect :D esti prima dupa cum vezi;)) imi place mult numele blogului tau! ma apuc imediat sa il rasfoiesc! :*

      Ștergere

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...