vineri, 6 decembrie 2013

Comparatie: Powersmile VS Xyli White


Buna dragelor! Stiu ca a trecut o vesnicie de cand nu am mai postat nimic, sincer nu vreau sa va plictisesc cu scuzele mele (total fondate, de altfel), mai bine sa trecem la fapte, zic :D

Astazi am decis sa va fac o comparatie intre cele 2 faimoase paste de dinti de pe iHerb. 

Este vorba despre Powersmile de la Jason si Xyli White de la Now. Ambele sunt best sellere, prima avand 800 de reviewuri, iar cea de-a doua peste 3600 de reviewuri!


Eu foloseam Powersmile inca din vara, acesta e cel de-al doilea tub si marturisesc ca l-am comandat inainte sa il termin pe primul :D. Chiar nu am vrut sa raman fara! Parerile producatorului puteti sa le cititi direct pe site, eu va spun parerile mele:

-curata foarte, foarte bine dintii, personal nu am mai folosit niciodata o pasta asa de buna din punctul asta de vedere

-are o aroma foarte puternica, nu e coplesitoare cand te speli pe dinti insa se mentine mult timp dupa periaj

-pe langa faptul ca spune ca reduce placa bacteriana, tartrul, etc se lauda ca albeste dintii, ceea ce pot spune cu mana pe inima ca e 100% adevarat; dintii mei chiar sunt vizibil mai albi!

-are o consistenta foarte neobisnuita, eu as asemui-o cu argila, insa nu va imaginati ca e grunjoasa

-are 170 grame, si te tine o vesnicie, primul tub m-a tinut 3 luni, sau chiar mai bine de atat; cred ca are de-a face si cu consistenta

-nu contine fluor- am fost foarte incantata de treaba asta la inceput, insa daca aveti carii (ca mine, rusine, stiu, fiind studenta la stomato :)) ) cel mai bine e sa folositi paste de dinti cu fluor pt ca pot remineraliza cariile; ma refer doar la cele necavitare

-nu contine tot felul de porcarii pe care le gasiti in pastele obisnuite din comert

-are un pret foarte bun, raportat la calitate si cantitate- in jur de 4$, depinde ce oferta prindeti



Xyli White a fost optiunea unei prietene, care desi incercase Powersmile la mine, a fost tentata de numarul mult mai mare de review-uri. Cand a ajuns coletul am rugat-o sa ma lase sa o incerc si eu pe a ei, ca sa pot sa va fac o comparatie. Din nou, puteti citi informatiile producatorilor pe site. Eu spun ca:

-are o consistenta de gel, prin urmare mai asemanatoare cu ceea ce gasim la noi in comert

-de asemenea nu contine fluor

-spune ca reduce placa bacteriana si ca albeste, eu nu pot sa ma pronunt in acest sens dar prietena mea nu pare sa fi constatat vreo schimbare in acest sens

-aroma nu este la fel de puternica si placuta, si nu se mentine dupa periaj

-gramajul este mai mare, 180 g

-pretul sau este mai mic, sub 4$


Prin urmare, desi in parerea mea, Xyli White nu este nici pe departe la fel de buna ca Powersmile, este totusi net superioara celor din comert. Eu o recomand, evident, pe cea de la Jason pentru ca va schimba cu totul ritualul de igienizare a cavitatii orale, si cu siguranta nu veti fi dezamagite!

Daca sunteti la prima comanda pe iHerb, puteti folosi codul CJJ108 pentru a beneficia de o reducere de 10 $ la o comanda de peste 40 $, sau de 5 $ pentru una sub 40 $. 

In alta ordine de idei, ce v-a adus Mosul? :D Pacat ca n-am fost inspirata sa fac o poza inainte sa devorez tot :))


4 comentarii:

  1. Buna, am tot cautat pareri despre siteul Iherb si am gasit si persoane nemultumite, am dat din intamplare peste blogul tau si din ce vad tu nu ai avut nici o problema cu ei...Eu nu am comandat niciodata de la ei, ma tot invart asa in jurul cozii imi este cam frica ce-i drept...poate ma ajuti tu cu niste sfaturi daca esti amabila...nu stiu ce transport sa aleg...Global Priority Mail by DHl- 4$? am mai vazut inca 2 dar mi se pare f mult costul transportului...si cu ce fel de card poti plati? trebuie sa pun in dolari bani pe card? of scz pt intrebarile idioate dar chiar nu stiu cum sa procedez...:( iar daca fac comanda codul de reducere imi va aparea undv la ei sau...? poate ma ajuti cu niste raspunsuri off :( mi-as fi dorit sa ma combin cu cnv din Buc. la o comanda dar nu gasesc pe nim.. Pup si scz :)

    RăspundețiȘtergere
  2. nu e nicio problema, eu sunt la a nspea comanda dar la inceput si eu eram sceptica si nu prea stiam ce si cum :D alege transportul de 4$, celelalte nu-si justifica pretul. daca nu esti foarte sigura sau nu vrei sa risti, poti sa faci o comanda mica la inceput, sa vezi in cat timp ajunge si sa nu ai probleme.. desi poate diferi de la comanda la comanda. depinde de vama prin care trece coletul daca il vei primi sau nu. eu nu am patit niciodata sa nu il primesc si cel mai mult am asteptat 2-3 saptamani. nu mi se pare asa mult, e ok. codul il vei introduce la un momentdat cand vei face comanda, iti va aparea undeva si iti vei da tu seama. insa eu te sfatuiesc sa dai o comanda peste 40$ ca sa beneficiezi de reducerea de 10$, altfel va fi de doar 5$. poti folosi orice fel de card, banii se vor converti din lei in USD automat, nu trebuie sa faci tu nimic in sensul asta. :) sper ca am putut fi de folos, daca mai ai intrebari poti sa imi scrii, ma bucur sa ajut :) :* si te mai astept!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc mult pt raspuns, m-ai lamurit intru toate problemele :d ... poate ma si inspir din comenzile tale de pana acum ca eu as vrea asa multe dar trebuie totusi sa ma limitez la cele necesare :P Ms. mult si tine-o tot asa! :*

    RăspundețiȘtergere
  4. ma bucur ca am putut fi de folos! :D :*

    RăspundețiȘtergere

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...