joi, 19 decembrie 2013

Ramble



Buna dragelor! Ma simt asaaaaaa de vinovata ca nu am apucat sa mai postez absolut nimic, de fapt am o perioada mai grea cu facultatea si nici din punct de vedere energetic nu stau prea bine, dar simt asa, ca in timpul liber, stau degeaba si nu apuc sa fac nimic concret. Ca si cum as pierde vremea degeaba, desi, in fapt, imi reincarc bateriile. Dar toata lumea in jurul meu pare sa fie atat de productiva, iar eu nu reusesc sa realizez nimic din ce imi propun! Poate nu imi gestionez timpul calumea, nu stiu nici eu sincer care e problema. 

Sunt in sfarsit in vacanta insa, si am venit acasa de sarbatori. Sper ca acum sa apuc sa punctez macar unele lucruri de pe my to-do list. 

As vrea, sincer, sa punctez si cateva lucruri de pe wishlist :)) insa eu, ca intotdeauna, cheltuiesc mult pe cadourile pt cei dragi si nu pastrez nimic pentru mine. Poate Mosul va fi totusi generos si cu mine :D

Intotdeauna am zis ca as fi mult mai activa pe blog daca as avea o camera foto. Mi se pare ca toata lumea are una cu exceptia mea :)). N-am avut una niciodata si nu stiu cum s-a intamplat ca de fiecare data cand am avut banii necesari, am decis sa-i investesc in altceva, uitand cu desavarsire de camera. 

Mi-am cumparat de Sf Andrei, din banii primiti, niste cizme din piele mult-dorite. Intotdeauna imi cumparam cizme care arata bine, dar nu erau cu adevarat calitative in ciuda pretului destul de mare. Am decis sa fac o investitie anul asta, totusi, si sper sa ma tina mult si bine pentru ca le ador :D

Mi-am facut insa si un cadou fara nicio ocazie :)) dar chiar era ceva ce imi doream si am profitat de o reducere destul de marisoara, zic eu. Este vorba despre kitul Remington Multistyle, achizitionat din Selgros (pret intreg: 170 lei, redus: 110 lei).








Pot reveni cu un review complet daca va intereseaza :)

Ca de obicei, in jurul acestei perioade incep sa ma gandesc la diferite rezolutii pt anul care vine. De vreo 3 ani faptul ca vreau sa slabesc se afla pe lista :)) asta dupa ce reusisem sa dau jos 8 kg in vara, devine cam frustrant. Cred ca are legatura cu ce va spuneam inainte, gestionarea timpului si lipsa de energie. 

Apoi, planuiesc un blogsale destul de mare imediat dupa vacanta, cand voi imprumuta tableta iubitului sa fac poze calumea :)) si sper sa va incante produsele de care eu am decis sa ma despart si care poate vi le doreati si le puteti lua cu un pret redus. Interested? :>

Dar cred ca cea mai imporanta rezolutie este ca anul care vine vreau sa fiu cu adevarat fericita. Anul 2013 nu a fost unul norocos pentru mine, nu stiu din ce motiv, poate am pornit cu stangul, cine stie.. Dar am avut mult de suferit, si desi am avut si o realizare importanta cu facultatea, tot il consider un an prost. Asa ca sper din tot sufletul ca anul care vine sa fie unul minunat, si sa pot fi fericita pe deplin.




Voi ce rezolutii aveti pentru anul care vine?:*



3 comentarii:

  1. merci frumos! <3 sa ni se implineasca :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunshine_sunshine19 aprilie 2014 la 17:48

    Rezolutia anului 2014 e aceeasi ca si a ta...dar nu stiu daca putem fi vreodata complet fericiti, mereu se intampla ceva care umbreste acea fericire(cel putin in cazul meu:( ).
    M-ar interesa un review la setul Remington. Cat despre acel blogsale, am tot asteptat sa postezi, chiar sunt curioasa de produsele pe care vrei sa le vinzi.

    Sper sa revii curand pe blog, I miss your posts! :* :*

    RăspundețiȘtergere
  3. awwww >:D< inseamna mult pt mine! in legatura cu blogsale-ul am tot postat pe pagina de fb si nimeni nu s-a aratat interesat :( asa ca am cam abandonat ideea.. plus ca m-am certat cu duduile de la posta si numai sa le vad nu-mi doresc :)) dar urmeaza sa ma mut si voi scapa de ele;))
    sa stii ca mi-e foarte greu sa revin, nu reusesc deloc sa ma adun, am multe idei pentru postari apoi ma descurajez total...trec printr-o perioada nasoala tare si pare sa se tot extinda ... cu siguranta imi doresc sa revin pe blog, dar deocamdata imi pare un efort in loc sa fie o placere :(

    RăspundețiȘtergere

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...