miercuri, 23 octombrie 2013

The Procrastinating Beauty Blogger TAG



De mult nu am mai facut un TAG asa ca sa-i dam drumul :D

1. Numeste o etapa de infrumusetare pe care o faci rar.

Am vazut asta in lista multor bloggerite... nici eu nu ma dau cu crema de corp decat foarte, foaaaaaarte rar. Mai ales acum ca e mai frig, ies din dus si tot ce vreau e sa ma imbrac cu halatul pufos. Cand e cald, ma enerveaza ca devin lipicioasa. Cum o dai, tot nu-i bine :))

2. Iti speli pensulele de machiaj cu regularitate?

Da. Uneori le spal zilnic, seara. Nu am asa multe, asa ca daca cumva uit sa le spal a doua zi s-ar putea sa ma super enervez :P

3. Cat timp rezisti cu oja sarita de pe unghii?

Din pacate, destul de mult :)) Urasc sa-mi fac manichiura, asa ca trag de ele cat pot, desi detest sa le vad urate. Depinde si cat timp am. Daca sunt foarte obosita, mai da-le-n colo de unghii :))

4. Cat timp iti ia sa cumperi un nou produs de beauty, daca ai nevoie de el?

Nu prea inteleg intrebarea aici. Un produs nou aparut pe piata? Eu ma incred foarte greu in produse noi, si sunt foarte fidela celor care imi plac. Dar daca e ceva ce consider ca am nevoie, mai fac si cumparaturi din impuls. Foarte rar, insa. Si din fericire, foarte rar ma insel in privinta unui produs.

5. Care este cel mai rau obicei de beauty?

Ma spal pe cap foarte des, uneori chiar zilnic :( Uneori ma trezesc cu parul prea vraiste si cu timp prea putin de a ma pregati sa plec la facultate, asa ca cea mai rapida solutie este sa il spal. Eu doar il usuc si sta frumos, din fericire.

6. Numeste un lucru nelegat de frumusete pe care il amani mereu.

Invatatul :)) Aman pana in ultima suta de metri. Cel mai bine invat cand stiu ca n-am de ales. Daca ma apuc cu o saptamana mai devreme, sa zicem, o lalai aiurea si tot in ultimele 2 zile trag tare.

7. Cand te pregatesti de iesit, lasi aranjarea pe ultima suta de metri?

No way :)) Cu asta incep. Ma fardez si imi fac parul cu ore intregi inainte. Mai degraba ma hotarasc cu ce sa ma imbrac pe ultima suta de metri.

8. Poti sa faci limitari de shopping (project pan)?

Fac asta nonstop :)) Pot sa spun cu mana pe inima cu nu detin niciun produs cosmetic care sa nu imi foloseasca, sau pe care sa nu il folosesc in mod regulat. Daca cumva am ceva ce nu folosesc, dau mai departe cuiva care sigur foloseste (dar asta, foarte, foarte rar). Repet, sunt foarte atenta pe ce cheltui banii, pentru ca nu are sens sa ma inconjur de produse inutile. Fac altceva mult mai bun de banii aia, oricum.

9. Cat de organizate sunt colectiile tale de machiaj si oje?

Sunt foarte organizata. Fiecare lucru are locul lui si daca nu-l gasesc acolo, alta explicatie nu exista decat ca a disparut intr-un mod paranormal:))


Cam asta a fost TAG-ul dragelor, invit toate bloggeritele sa il preia si daca nu aveti un blog, puteti raspunde la intrebari in comentarii :*


2 comentarii:

  1. ai fost geniala la partea cu invatatul. In liceu eram cu invatatul la zi, dar la facultate invatam in ultima zi :))

    RăspundețiȘtergere
  2. nu gasesti ca e mai interesant asa?:))

    RăspundețiȘtergere

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...