duminică, 27 octombrie 2013

20 Beauty Questions TAG


Dragelor se pare ca am chef de TAG-uri perioada asta :D am primit multe de-a lungul timpului dar ceva ma retinea, ba lipsa de timp, ba lipsa de inspiratie. Sa incepem, zic :D

1. Is your hair naturally curly or straight?

Nu este nici curly, nici straight, este oarecum wavy :P Are onduleuri naturale dar am si perioade cand nu se mai onduleaza. Am aflat de curand ca ar fi o cauza de factura homronala in spatele acestui mister.


2. Do you dye it yourself or go to a salon?

Nu m-am vopsit niciodata. Si nici nu vreau, sincer. In primul rand pentru ca as mai avea o alta grija pe cap. Eu abia ajung la salon sa ma tund... uneori las pana in ultima clipa, cand parul chiar nu se mai aseaza in niciun chip :)) Plus de asta, ador nuanta mea naturala. Este ceva unicat, dupa spusele multora. Este saten cu foarte multe subtonuri. In soare pare de-a dreptul blond ori roscat, iar uneori iarna se inchide foarte mult. Il ador asa cum e si nu sunt curioasa cum mi-ar sta altfel.


3. Do you wear the same style everyday, or do you change it?

Presupun ca se refera tot la par. Uneori il ondulez cu bigudiurile electrice mai nou, dar asta doar la ocazii speciale sau cand chiar am timp dimineata, pentru ca fiind la medicina am ore de la 7:30 si credeti-ma ca trag cat pot de alarma dimineata si ma trezesc la timp numai cat sa ma pot machia si imbraca :))


4. Do you do your own mani/pedi or go to a salon?

Singurica, acasica, desi urasc sa fac asta...


5. How often do you change your nail polish?

De obicei gasesc cate o nuanta nude de care ma indragostesc si o port pana o termin, si daca o mai gasesc prin magazine o port luni in sir :)) Pana mi se acreste, finally, si trec la altceva... foarte asemanator :))


6. Do you polish your toes in the winter or just the summer?

Stau la fel de prost la capitolul asta in orice sezon :)) Trantesc o oja nude care ma tine vreo 2 saptamani si daca sare cumva si nu am chef sa retusez, iau ceva cu varful acoperit si gata :))


7. How long does it take for you to put on makeup?

Cam 45 de minute, maxim.  Asta pentru ca imi place sa ma lalai. E ca un tabiet pentru mine. Altii fumeaza dimineata, sau fac dusuri lungi. Eu ma machiez si imi place sa take my time. Asa, incet incet ma trezesc :))


8. What do you do first? Face or eyes?

Intotdeauna imi machiez ochii inainte. Nici macar n-am incercat vreodata invers. Mi se pare mult mai logic sa fac machiajul ochilor inainte, dupa care sa curat fata de eventualele urme de fard si sa aplic fondul de ten etc pe o suprafata curata, in loc sa retusez aiurea la sfarsit.


9.  Do you collect makeup or just buy what you need, when you need it?

Intotdeauna am considerat ca sunt incredibil de cuminte la capitolul asta. Imi place sa cred ca am doar ceea ce imi este necesar. Nimic fancy sau din impuls. Sunt convinsa ca orice trusa, pana si nenorocita aceea de ruby rose face treaba buna cu pensule bune!


10. Do you do a full face of makeup everyday?

Da. Pentru ca asta fac cand ma trezesc si mi se pare aiurea sa stau nemachiata, chiar daca nu ies din casa :)) Nu stiu de ce, asa m-am obisnuit. Nu aplic insa fond de ten daca nu am (inca) planuri sa ies, ci un BB-cream.


11. Do you wear makeup when you're home alone or with family?

Yep :D


12. Will you leave the house without makeup?

Nu ies in veci din casa fara macar un BB-cream si sprancenele facute :))


13. How many high-end products do you have?

None :)


14. Do you plan your OOTD every night or decide when you're getting dressed?

Imi pregatesc tinuta din seara precedenta, altfel as pierde timp pretios de dormit dimineata si nu fac eu asa ceva :)). Cand am timp insa dimineata, sau e weekend sau in fine.. am timp sa dorm cat vreau :)) nu ma stresez cu planuit tinuta.


15. Left handed or right handed?

Sunt dreptace.


16. How tall are you? 

Pana de curand credeam ca am 1,70 dar se pare ca am doar 1,68 :))


17. Do you speak any foreign languages?

Da... engleza, logic, din moment ce raspund la intrebarile astea... desi trebuie sa mentionez ca persoana care a creat acest TAG sta tare prost la capitolul engleza. Mai bine il facea in romana... sau poate fi vreo nativa de pe la 16 and pregnant de pe MTV :)) Nivelul e cam pe acolo. Dar sa revenim :D Cunosc si franceza, spaniola, si hindi :)


18. Do you keep a list of products to try as you see other posts?

Da, imi scriu notite in telefon despre care uit surprinzator de repede :))


19. How did you come up with your blog name?

Chiar nu imi amintesc sincer. Vroiam un blog dar nu aveam nicio idee. Si am stat vreo zi sa ma gandesc la un nume sugestiv si m-a lovit de-odata :))


20. What's your favorite color?

Cred ca mov. Sau poate nu am o culoare preferata... nu-mi dau seama.


21. Do you swear?

Doar cand sunt foaaaaarte foarte nervoasa, gen daca ma lovesc accidental sau scap ceva pe jos care insa supravietuieste in mod miraculos si imediat ma caiesc :D :D



Chiar vreau sa vad si raspunsurile voastre fetelor :D Nu va sfiiti sa rapundeti macar la unele intrebari in comment-uri :* Si invit colegele sa preia TAG-ul :)



6 comentarii:

  1. Tag-ul acesta l-am preluat eu de pe un blog din America, am impresia. Imi pare foarte rau ca nu mai am link-ul, dar tin sa te asigur ca fata care il primise si completase nu avea nici 16 ani, nici inculta nu era. Poate daca ar fi fost asa mari greseli le-ar fi corectat, nu crezi?
    Daca tot vorbim de greseli vreau sa precizez ca VROIAM este incorect. Forma corecta a verbului este VOIAM.
    Te-as ruga, totusi, sa imi semnalezi si mie erorile din intrebarile acestea, poate sunt eu niva si nu le vad.
    Beauty and bargains
    www.beautyandbargainsbyr.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt multe greseli de ordin semantic. adica par traduse mot a mot din romana in engleza. nu stau acum sa iti dau exemple, se simt cand le citesti, daca nu le-ai reperat singura degeaba imi bat eu gura sa ti le explic ca prevad ca are rost :P din moment ce ai decis sa raspunzi la tag-ul asta in modul in care ai facut-o.
    iti dau un exemplu, "totusi", ca sa nu zici ca sunt rea si ma eschivez :P corect ar fi " how many high end products do you own", nu "have". asta plus multe altele m-au facut sa am parerea cu care eu raman ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Am reluat si eu tag-ul, l-am mai verificat ca poate poate. Am gasit un in lipsa si trebuia would in loc de will. Nu incerc sa iti schimb parerea pentru ca nu am nimic de demonstrat, dar m-am simtit jignita in mod direct si am prostul obicei sa dau explicatii.
    Ramai cu opinia ta.

    RăspundețiȘtergere
  4. inteleg de ce te-ai simtit jignita in mod direct, chiar nu ma asteptam ca persoana care a facut tag-ul chiar sa comenteze si sa se atace asa :)) nu te ingrijora, engleza se perfecteaza cu rabdare si in timp. scuze, dar acesta e blogul meu, nu o platforma publica, si nu voi irosi timp si energie raspunzand amabil persoanelor care vor doar sa fie rautacioase ;)

    RăspundețiȘtergere

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...