vineri, 16 august 2013

What I've been up to! :)



Ultima perioada nu a fost cea mai fericita din viata mea. Am asteptat mult luna august, in sfarsit vacanta, bla bla... Insa multe lucruri s-au intamplat care mi-au lasat un gust foarte amar si momentan, o iau one step at a time... Sunt plina de speranta insa ca lucrurile se vor indrepta, si am depus tot efortul si sufletul in sensul asta :) 

Am asteptat vacanta nu numai ca sa ma odihnesc, ci, paradoxal, ca sa incep sa slabesc si eu odata! Nu se mai putea, ajunsesem la aproape 65 de kg !!! La 1,67 ai mei, nu, nu e deloc bine. Nici nu stiu cand, cum, de ce am pus atatea kg, dar programul foarte haotic de la medicina si faptul ca eu sub stres nu slabesc (ca majoritatea :)) ) ci mananc mai mult, si-au spus cuvantul. 


Asadar, m-am apucat de Zumba! Am facut deja 3 sedinte (la sala la care merg eu, pe care o ador btw, Zumba se face doar de 3 ori pe saptamana, insa am inteles ca din septembrie va fi zilnic! yay!), si pot sa spun ca este absolut exact ceea ce imi doream! Eu am facut 2 ani dans (nu de performanta, doar hobby), lationo si standard, si eram indragostita iremediabil! Adoram cele 2 zile pe saptamana cand mergeam la dansuri. Slabisem 10 kg in 3-4 luni (fara nimic altceva, inafara ca beam mai multa apa si nu mai mancam dupa ora 8). Si am slabit frumos, nu am pierdut formele feminine, si eram foarte incantata! Pornisem tot de la ~60 kg.


Revenind la Zumba :D Va recomand cu toata caldura sa mergeti macar sa incercati o sedinta! Daca va place sa dansati, va asigur ca va va placea Zumba! Este un sport de tip cardio, te tine in priza o ora intreaga, muzica e foarte faina, miscarile nu sunt extraordinar de grele, insa simti cum te solicita (eu ies leoarca de acolo de fiecare data) si cel mai important, e super FUN! 





Chiar cautam un video care sa va faca sa prindeti ideea :)) Poate nu sunteti mare fane a melodiei, dar miscarile parca sunt special facute pt Zumba :))


Sa imi spuneti daca va intereseaza o rubrica gen "Dieta&Sport" pentru ca pot continua multa vreme sa vorbesc despre asta :)) Dieta nu tin, nu am tinut niciodata. Mi-am imbunatatit insa regimul alimentar. Eu nu pot sa tin diete, sunt mult prea pofticioasa, si in definitiv incep sa ma frustrez ca nu pot manca aia, ba aialalta... Si mai mult rau imi fac. Mananc de toate, doar ca mult mai cumpatat, in portii mult mai mici si mult mai dese. Am vacanta, pot sa fac asta, si in 2 luni ma voi obisnui (cum am facut-o si in trecut). Metabolismul nu e asa de smart :P Poti sa il pacalesti, asa, pe fata :)) Toata ideea e sa nu il infometezi, ca va deveni dusmanul tau nr 1 si te vei imbolnavi, treptat. Metabolismul poate fi reeducat, trebuie doar sa iti dai putin silinta o perioada, dupa care totul va parea simplu.
Astazi am plasat prima mea comanda iHerb! Sunt tare curioasa cand (daca :-S) va ajunge! Am multe goodies pe drum, am sa vi le prezint cand le primesc si apoi le voi face review-uri! :D

Am dat o comanda si pe Dacic Cool si voi face la fel si cu produsele pe care le voi primi de acolo.


Duminica voi intra si in posesia unor produse de pe blogsale-ul Adinei, va voi arata despre ce este vorba atunci :D





Am vazut in sfarsit The Great Gatsby! Nu la cinema, din pacate (l-am ratat). Mie mi s-a parut un film foarte interesant! De la storyline, pana la montaj si decoruri... totul este superb! Highly recommended! Il asociez oarecum cu Anna Karenina.







Am adaugat butoane de Share si Like, asa ca va invitit sa share-uiti si sa like-uiti tot ce va pofteste inimioara :D De asemenea, feedback-ul e foarte important pentru mine :D Pentru orice blogger este important. Pentru ca te motiveaza sa scrii mai departe, stii ca cineva chiar a citit ce ai scris tu acolo, nu doar a intrat din greseala :)) Am adaugat si eu Disqus ca modalitate de a lasa commenturi, stiu ca este mult mai usor de folosit, si asa puteti tine si voi evidenta commenturilor voastre (daca vi s-a raspuns la ele s.a.m.d., chiar va recomand cu toata caldura sa va faceti cont indiferent daca aveti blog sau nu, e mult mai easy). Insa puteti commenta si cu contul de pana acum, sau chiar si anonim :) 

Stiu ca blogul meu e la inceput, nu are multe de oferit :giveaway-uri cine stie de care (de altfel, singurul giveaway a fost investitia mea, nu sponsorizat, evident la ce putine lucruri erau :)) dar am incercat :D) , poze calitative (in continuare imi doresc foarte mult o camera foto insa ai mei nu prea au prins ideea...)... Sunt doar o studenta cu buget limitat care incearca sa gaseasca cat mai multe lucruri foarte bune la pret foarte bun :D 

Kisses! 




7 comentarii:

  1. Daca ai sti cat de mult imi place de tine(nu in sensul ala:))) ), ma refer la felul cum scrii, postarile tale emana energie pozitiva mereu. Imi mai place faptul ca m-am regasit in multe lucruri pe care le-ai scris pe blog despre tine, uneori chiar m-a speriat lucrul asta:)) [ cu chiria( eu tot anul asta am terminat anul 1 si am avut aproximativ aceleasi probleme), cu kg, cu preferintele in materie de make-up si multe altele de care nu-mi aduc acum aminte dar imi amintesc ca nu era postare de-a ta sa citesc si sa nu zice in gand:si eu fac asa!! si eu nustiuce... etc:))]
    Nu mai stiu cum ti-am descoperit blog-ul, oricum de prin iunie cred...ti-am citit fiecare postare de atunci dar nu am lasat comentarii pentru ca sunt o lenesa...mare lenesa:))) As avea atatea sa-ti spun dar promit ca ma intorc la postarile precedente si spun acolo tot ce-as fi avut de zis.
    Te pup si tine-o tot asa! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. vaaaai!:D deci nu pot sa cred! aproape ca o suspectez pe prietena mea cea mai buna ca si-a facut contul tau ca sa imi lase commentul asta =)) din fericire, e la mare si nu are acces la net asa ca :D yey! ma bucura foarte mult, nu pot exprima in cuvinte, sa stii! :D wooooow... nu-mi revin :)) sunt tare happy! :D sper sa nu te dezamagesc nici pe viitor! :* :*

      Ștergere
  2. Sunshine_sunshine18 august 2013 la 10:43

    Hihi. Ma bucur mult. PS: Nu sunt acea prietena pe care o suspectezi, chiar nu sunt la mare si nici nu cred ca voi merge anul asta:)) :D Pupici! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. pana si la chestia asta ne asemanam :)) daca ai citit postarea mea de ieri
    :*

    RăspundețiȘtergere

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...