luni, 12 august 2013

Remington Fast Curls- where have you been all my life?!



(Long Post :)) trebuie neaparat sa fac cumva sa fiu mai scurta si concisa cu review-urile)

Aceasta e minunea :D Nu pot sa cred ca am fost atat de fraiera, tot timpul asta. Mi le doream de mult dar ma gandeam ca meh... o sa-mi arda parul, o sa dau banii aiurea pe ceva ce n-am sa folosesc, o sa le simt grele in cap etc...

Asa sceptica cum eram, m-am hotarat macar sa fiu mai smechera :)) si mi-am cumparat bigudiurile de pe Okazii. In loc sa dau 170 lei pe ele din magazinele de electrocasnice (nu am gasit nicaieri la oferta) am dat 115 lei, cu tot cu transport. Utilizatorul respectiv avea 100% calificative pozitive, si avea destule incat sa ma convinga ca nu o sa-mi trimita pietroaie in loc de bigudiuri :)) 

Mi le-a trimis ambalate in cutia originala, cu toate accesoriile, inclusiv garantia care inca este valabila, si cand le-am desfacut, intr-adevar, pareau a fi noi (tipa respectiva imi spusese ca nu le folosise decat de 2 ori).

Ok, toate bune si frumoase, am zis ca trebuie neaparat sa le incerc. Asa ca, m-am pus pe treaba imediat dupa ce m-am intors de la posta. Aveam parul putin umed, ma spalasem pe cap inainte sa plec dupa colet, si stau aproape de posta asa ca, toate conditiile erau favorabile :D Am incercat ulteorior si cu parul total uscat,  cu rezultat foarte putin diferit (in cazul in care va temeti ca s-ar putea deteriora, desi eu nu am observat deloc ca s-ar intampla asta cand l-am pus putin umed).
Eu am parul tuns in mai multe scari, este lung pana la sani, si este foaaarte foarte des, cu firul gros si puternic si nu folosesc deloc placa sau oricare alt produs de styling, nici nu l-am vopsit vreodata. In ultima vreme il usuc la temperatura camerei, insa il foehnez de cele mai multe ori. Si mai am o boala, in ultima vreme il spal o data la doua zile, uneori chiar zilnic :-s Stiu ca nu e bine, dar la 6 dimineata cand trebuie sa pleci si chiar nu poti iesi cu asa un par din casa, alta varianta nu ai mai rapida. 

Revenind la oile noastre :)) respectiv bigudiurile, ce imi place la ele inca din start este faptul ca sunt foaaaarte usor de utilizat. Au acel mini clips in capat cu care prinzi varful suvitei, lucru care pe mine ma ajuta foarte mult. Apoi, are un clips in toata regula care il pui peste bigudiu, dupa ce ai terminat de rulat suvita. 

Eu le las in priza 25 de minute. Am citit multe review-uri si am decis ca asa e cel mai eficient. Ceara din interiorul lor se lichefiaza complet. Apoi le scot din priza, le las 1 minut sa se racoreasca putin (desi nu te frig deloc daca pui mana pe ele, sunt doar destul de calde). Si incep sa le rulez. Inchid capacul dupa fiecare bigudiu, ca sa conserv cat mai mult caldura. Imi ia cam 10 minute sa le pun (depinde si daca ma grabesc, cat chef am, etc . Nu pot sa cred ca mi-au ajuns doar 20 de bigudiuri. Cred ca puteam sa folosesc doar 18, dar m-am ambitionat sa le pun pe toate). Dupa care incep sa ma machiez si sa ma imbrac, etc, as putea sa fac si dus cu ele :)) Bineinteles fara sa ud capul :P 

Niciodata nu le-am tinut mai mult de o ora. Cand le-am dat jos prima oara am avut un soc. Nu ma asteptam, sincer, sa faca o treaba atat de buna! Eu sunt tipa care a stat cu bigudiuri din alea din aluminiu, tabla, ce-or fi ele :)) cate o noapte intreaga, timp in care am dormit GROAZNIC doar ca sa am buclele pe care le-am obtinut cu bigudiurile astea intr-o ora :| How crazy is that?! 

Chiar imi amintesc ca pentru o nunta, pentru ca am fost constienta ca nu as putea sa ma odihnesc calumea daca stau cu ele noaptea in cap, m-am trezit la ora 6 (nu sunt o persoana DELOC matinala) ca sa imi pun parul pe bigudiuri, ca la 12 sa fiu la starea civila. Nu sunt genul care sa dau la salon o tona de bani pt ceva ce pot face mai bine singura acasa. Insa nu a meritat efortul, in nici un caz! Mai ales acum ca am descoperit these babies <3

Sunt sigura ca daca as lasa bigudiurile electrice in par pt 2-3 ore (o nimica toata daca ma intrebati pe mine)  parul ar sta zile in sir. Asa, tin toata ziua (cu putin fixativ, nu am incercat fara), iar a doua zi am onduleuri lejere, frumoase. Unde mai pui ca sunt asa de comode, nu zic ca nu le simti in par, dar in orice caz, nu e nimic deranjant. 

In concluzie, singurul meu regret este ca nu le-am dat o sansa mai devreme. Merita cu siguranta 170 de lei. Sunt atat de usor de folosit, nu va deteriorati parul, daca trebuie sa iesiti undeva, si trebuie sa va pregatiti in timp record, sunt solutia salvatoare pentru ceva mai special :) Buclele sunt foarte frumoase, naturale... ce sa mai, nota 10 din partea mea.

Voi le-ati incercat? Va tenteaza?




3 comentarii:

  1. Interesting! Pana acum nu am incercat decat bucle cu placa, dar dureaza mult si nu se mentin. Pune niste poze cu parul buclat, pretty please! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. promit sa fac next time, nici nu m-am gandit la asta, la ce poze "minunate" ies cu iPhoneul meu :)) placa arde tare parul, cu protectie termica sau fara :D :*

      Ștergere

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...