marți, 6 august 2013

Favorites of the month

M-am gandit ca n-ar strica cate un mini review al produselor pe care le-am indragit in ultima perioada (luna iulie). Sa purcedem, asadar :D




Solutia micelara de la Bioderma- Sensibio. Am mai avut-o in recipiente de 100 ml, si pana la urma am prins oferta de la Centrofarm cu 2 de 250 ml la pret de 51 lei si le-am inhatat :D Mi-a placut si cea de la L'Oreal insa mie imi usca tenul, iar tenul meu e deja uscat asa ca nu aveam nevoie de niciun "ajutor" in sensul asta :))





Laptele demachiant de la Bioten pentru ten uscat/sensibil cu miere si galbenele. Suntem prieteni vechi, imi aminteste mereu de primul an de facultate, nu stiu de ce, atunci l-am folosit foarte des. Avand tenul uscat, trebuie neaparat sa folosesc un lapte demachiant, dupa care folosesc solutia micelara Bioderma pt a indeparta orice ultima urma de machiaj de pe ten. Plus ca are un pret foarte accesibil, in jur de 10 lei, si dupa parerea mea chiar isi merita banii. Imi place mai mult decat cele Elmiplant, pretul fiind similar, imi place mai mult textura si mirosul (nu-mi place deloc gama de la Elmiplant pentru ten uscat, are un miros oribil!)






Demachiantul pentru ochi bifazic de la Nivea. I-am facut un review mai detaliat aici. De cand l-am descoperit il folosesc continuu. Insa oricat l-as agita, mereu spre sfarsit am doar partea albastra :)) Nu ma deranjeaza, efectul este acelasi. Indeparteaza orice fel de machiaj al ochilor, oricat de elaborat si waterproof. Dupa, sterg pleoapele si cu putina Bioderma ca sa indepartez orice urme (invizibile ochiului meu) si pelicula uleioasa care ramane dupa Nivea. Pentru ~ 14 lei, merita fiecare banut. Nu mi-am mai smuls absolut nicio geana incercand sa indepartez rimelul ;)







Nivea Lip Butter- Raspberry Rose. Ca tot vorbeam de Nivea, am vrut si eu sa nu mor proasta :)) si sa vad care e treaba, ca prea e toata lumea incantata. Ma declar si eu incantata :)) Mirosul e divin, textura e wow, si lasa o culoare foarte frumoasa pe buze, asemanatoare unui glos foarte bun :D Me likes. ~10 lei. Nu prea-mi place felul in care trebuie folosit, daca uit sau n-am la indemana pensula, ma asigur ca sunt foarte curata pe degete inainte de a-l folosi. Si e mai mic recipientul decat m-as fi asteptat :))





Garnier Moisture Match-dull and tired skin. Desi am tenul uscat, am optat pentru varianta pentru ten tern si obosit, pentru ca acesta are textura gel. Prima oara cand l-am folosit am zis ca gata! In sfarsit, textura ideala. Dar apoi am pus Colorstay peste si... biiiiiiig mistake. Colorstay-ul se face ciuciulete in timp ce il aplic :)) Ca si cum l-as fi pus peste un exfoliant! Are niste particule minuscule, nici nu stiu cum sa explic sincer. Asa ca il folosesc doar seara acum, si bineinteles ca nu e suficient de hidratant pt a-l folosi peste noapte, dar... ce sa-i fac. Pentru ~20 lei, nu merita (pentru mine). Mare pacat de textura aia divina. Am zis ca nu voi mai incerca alte "creme" sau orice altceva pana nu voi comanda ceva de la Paula's Choice. L-am pus totusi la favorite pentru ca imi place mult textura si hidrateaza destul de bine, daca l-as putea folosi sub Colorstay ar fi perfect.





Eau Pure de la Cora. Nu este apa termala, este doar apa. Nu este descrisa compozitia apei, ci doar ca recipientul contine apa+nitrogen. Costa doar 10 lei si sunt multumita, are 400 ml si il tin uneori in frigider. Este ideal daca vreti sa va racoriti putin, eu il folosesc cu precadere dimineata, imi place mai mult decat sa ma spal cu apa de la robinet pe fata, ceea ce fac oricum, din obisnuinta :)) Dar spray-ul asta parca ma trezeste :D L-am folosit si peste machiaj si nu l-a alterat deloc.






Crema de dus de la Mitia cu lapte de lotus si vitamina E.  Am fix un an de cand am descoperit-o si sunt foarte incantata! A cumparat-o iubitul meu la mare anul trecut, si de atunci o folosesc periodic, mai am eu momente cand o inlocuiesc dar mereu revin! Are un parfum foarte placut si textura sa crema mi se potriveste foarte bine! Plus ca pretul este unul foaaarte convenabil, sub 10 lei! Merita! Insa mereu capacul are probleme, nu se mai inchide dupa o vreme :)) Asta ar fi singurul defect gasit de mine. 




















Foot gel de la My Body cu menthol. Mare greseala sa mergi la gratar fara spray anti-tantari! Mare, mare greaseala. Cu siguranta tantarii din padure au fost mult mai satui decat am fost noi, cu tot cu gratar+ mic dejun (am stat o vreme acolo, sadic, stiu). Cand m-am intors, eram piscata toata de picioare :)) Din fericire am avut pantaloni lungi dar de la balerini pana la blugi eram absolut plina de piscaturi, zeci de piscaturi :)) Nu inteleg de ce au tras doar la picioare, bratele nu aveau nimic. De altfel eu nu prea atrag tantarii, nu le place sangele meu :)) Pesemne cel de la periferie e mai yummy :)) In orice caz, primul lucru a fost sa caut ceva ca sa scap cat de cat de mancarimile insuportabile, am incercat cu alcool si all the tricks in the book dar nu ajuta cu nimic, la ce era acolo! Avea mama prin casa o crema luata de la Billa dupa spusele ei, mentolata, pentru picioare. M-am dat cu ea si ahhh :D Pe langa parfumul pe care il ador (ma dau si acum doar pt parfum :)) ) si textura super, de gel foarte consistent, mi-a calmat piscaturile :D Il recomand tuturor, cu piscaturi sau fara :))






Benzi depilatoare pentru fata de la Elmiplant. Am mai vorbit despre ele, detaliat, aici. Le ador! Am cumparat inca un pachet pentru ca pe celalalt l-am uitat la Iasi. Pentru 10 lei e mai mult decat rezonabil, te ajung mai mult de un an (cel putin in cazul meu).



Toate produsele de care mai sunt multumita au avut review dedicat in trecut pe blog, nu le-am schimbat, altfel as fi facut alte review-uri si as fi inclus poate acele produse aici. 

Sunt sigura ca am uitat o gramada de produse insa :)) Voi mai face astfel de review-uri colective daca sunteti interesate :) Just lemme know :)

In curand voi face un review foarte util, dupa parerea mea, referitor la stilizarea parului :)

Kisses! 





6 comentarii:

  1. Mie imi plac mult cum miros produsele Bioten mai ales cele care contin miere si galbenele!LE admiram la o prietena si mereu ii furam tubul sa mai miros putin!Am folosit si eu produse Mitia mai de mult si am uitat de ele! poate o sa imi iau un gel de dus zilele viitoare, trebuie sa gasesc o aroma care sa imi placa!Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sunt o multime de arome superbe <3 si la Bioten de asemenea. insa astea sunt aromele mele favorite pt albele marci :D si sunt foarte calitative :D :* te mai astept

      Ștergere
  2. Gelul de dus de la Mitia il am si eu :D Inca nu l-am folosit, e in stash, dar urmeaza :)

    RăspundețiȘtergere
  3. abia astept sa imi iau si eu balsamul de buze de la nivea
    http://ladytruemiss.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sunt din ce in ce mai incantata de el, il folosesc zilnic, mare lucru pt mine! :)) :*

      Ștergere

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...