duminică, 7 iulie 2013

Review: Primere ochi - Radiant vs ELF



A fost odata ca niciodata o vreme cand silly old me credea ca toata povestea asta cu primerele e o mare vrajeala. Parerea mea a ramas, partial, neschimbata. De ce spun asta? Pai pentru ca exista doua tipuri de primere (din cate cunosc eu): primere pt fata(ten) si primere pt ochi.

Primerele pentru ten sunt o mare abureala. Situatia sta in felul urmator:
Poti sa ai cel mai bun primer din lume, daca fondul de ten nu este unul calitativ si nu ti se potriveste tipului tau de ten nu va arata bine si nici nu va sta neclintit pe parcursul zilei.
Insa poti avea cele mai bune farduri din lume,super pigmentate si high-end, daca nu ai primerul pt ochi potrivit, acestea nu vor sta la locul lor mai mult de 4-7 ore (depinzand de tipul de ten al fiecareia).

Este o parere pe care eu mi-am facut-o de-a lungul anilor, in urma experientei personale cu cele doua tipuri de primere, dar este si parerea expertilor, nu am vazut niciodata pe cineva sa spuna ca fara primer pt ten nu poti avea un look flawless. Insa fara baza ochilor, intr-adevar, you're kinda screwed.

Acum ca am redus lista la jumatate si nu mai trebuie sa investim in primer pentru ten... Haideti sa ne indreptam privirea catre cel pentru ochi.

Planul meu era ca pana la sfarsitul verii sa pun mana pe baza de ochi de la Too Faced sau Urban Decay insa am avut marele noroc sa ajung in stadiul in care sincer, nu am nevoie de produsele astea.

De ce? Pai pentru ca am descoperit primerul perfect, cel putin pentru mine.

Dar, sa incepem cu inceputul:
(Din nou, scuzati calitatea pozelor)


Pana in prezent am testat doar 2 primere de ochi. Este vorba despre primerul ELF (in doua variante) si cel de la Radiant.

Primerele ELF:




Am fost foarte incantata de el cand l-am luat. Are o nuanta neutra, se adapteaza la nuanta pielii, este o idee uscatiu dar isi face treaba de minune. Nu am ce sa ii reprosez sincer. Doar ca se termina repede si avand in vedere ca trebuie sa te bazezi pe o comanda ELF mereu (asta in cazul in care nu iti comanzi mai multe de-odata) poate fi un inconvenient. Intr-adevar fardurile rezista toata ziua pe pleoape si cred ca s-ar potrivi de minune unor pleoape mai uleioase.





 Cand mi l-am comandat am ales ai varianta pe alb, doar pt ca pe site nu este foarte clar care nuanta cum e... Am zis sa le incerc pe ambele, la doar 9 lei bucata nu este mare pierdere in caz de nereusita. Acesta are in compozitie particule stralucitoare care nu sunt sigura ca pot fi observate din swatch-ul meu... insa as zice ca daca optati pentru un look care contine nuante mai prafoase sau chiar alb este ideal.

Primerul Radiant:




Cel de la Radiant mi l-am luat la recomandarea Iguanitzei , care spunea ca este unul si acelasi lucru cu primerul Too Faced, si nu regret deloc, este primerul perfect pentru mine!

Are o textura foarte asemanatoare cu cea a vaselinei, untuoasa si este foarte placuta la atingere mai ales pentru pielea din jurul ochilor mei care este uscata. Are un miros de trandafiri, mie asa imi pare :)) Pare a fi mai degraba o crema foarte intens hidratanta si o ador! :D Nu am facut swatch pentru ca nu se observa deloc pe piele, e ca si cum te-ai da cu o crema si luceste putin pana intra in piele.

Fardul nu mai pleaca nicaieri de pe pleoape pentru macar 20 de ore, garantat 100%! Am dat in jur de 30 de lei pe el si consider ca am facut o investitie foarte buna, il am de o luna si il folosesc absolut zilnic si deabea se observa ca as fi consumat din cei 5 ml.

Am avut o experienta foarte buna cu toate produsele Radiant incercate pana acum, inclusiv preferatele mele- creionul pentru sprancene care este produsul cosmetic fara de care eu nu as putea trai si un fard mono negru mat, absolut demential.

Prin urmare, recomand ambele produse insa favoritul meu este de departe cel de la Radiant! Ma bucur tare mult ca l-am descoperit si face aplicarea fardului sa fie ca un vis.

Voi ce primere folositi?:*



5 comentarii:

  1. Primerele de la ELF le am si eu, tot in varianta Natural si White. Prima varianta e foarte ok, tine fardurile la locul lor, nu ma mai trezesc cu minunatia stransa toata in pliul ochiului. Cel alb inca nu l-am folosit.

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte util review-ul. de unde achizitionezi produse radiant?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la Beauty Mania le-am gasit eu :) ma bucur ca ti-a fost de folos! :*

      Ștergere
  3. Eu il folosesc pe cel de la Elf si sunt multumita, mie imi place foarte,foarte mult

    foarte utila postarea,anyway

    http://ladytruemiss.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur ca ti-a placut draga mea, si te mai astept :) Pentru tenul meu uscat mi se potriveste mai bine cel de la Radiant, dar cu siguranta cel de la ELF este un Holly Grail :D

      Ștergere

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...