marți, 30 iulie 2013

FINALLY VACANTA!



Dupa o luuuunga perioada in care am absentat, iata-ma aici din nou! De fapt, nu am fost niciodata plecata, insa am fost doar tacuta.

Am trecut printr-o perioada foarte grea. A murit unchiul  meu si m-a dat peste cap in ultimul hal. Nu am putut sa ma mai concentrez la nimic, eram ca o leguma. Inca nu mi-am revenit si nu am sa pot accepta asta niciodata, dar asa e viata, nedreapta si asta trebuie sa acceptam, altfel vom trai mereu frustrati. 

Examenele din fericire le-am trecut cu bine, cu punctaj maricel, asa ca scopul meu pentru anul asta universitar mi l-am atins, in ciuda tuturor obstacolelor (UMF-ul este locul tuturor posibiltatilor, oficial). Este in sfarsit timpul sa iau si eu o vacanta... nu plec nicaieri special, nu fac nimic iesit din comun, faptul ca pot dormi cat vreau dimineata si pot sta in PJs toata ziua daca vreau e mai mult decat perfect momentan. 

M-am si mutat, am gasit un apartament cu o camera minunat si ca pret, si ca zona, si ca utilitati, a fost sincer singura mea bucurie in ultima perioada. Stiti cat de suparata eram cu chiria:))

Ma mai uitam si pentru a n-spea oara la Friends, si de fiecare data cand se termina sunt foarte trista :)) n-am avut ce face, cu alte cuvinte. 

Am multe lucruri noi in wishlist, am sa fac o postare updatata in curand, si am sa ma ocup mult mai mult de blog.

Planul principal, vacanta asta, oricat de lame ar parea :)), este sa ma tin de sala (respectiv zumba si pilates), sa merg, daca nu zilnic, macar de 3 ori pe saptamana, seara, dupa care voi cadea lata in pat asa ca nu se mai pune problema mancatului seara :)) Am ajuns la o greutate cu care nu ma mandresc deloc, am sarit in unele zile de 60 de kg si nu sunt deloc multumita de cum arat. 

Acesta a fost un mic update, in caz ca mai stie cineva de blogul meu :)) I'm still alive! 

Happy to be back! :)



2 comentarii:

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...