joi, 27 iunie 2013

Time to get a haircut! aka cosmarul vietii mele



Astazi am vazut un video absolut hilar, si cand spun asta, al cui ar putea fi oare? Pai al lui Kandee bineinteles! :))



Problema mea nu putea fi mai similara. Urasc, urasc, urasc, urasc, urasc, de 3243243204320 ori urasc sa ma duc la tuns :)))

Niciodata nu am vrut tunsori asimetrice, sau orice altceva iesit din comun. Practic, niciodata nu am fost la salon pt o schimbare de look. Mereu am stiut exact ce vreau- aratam exact unde as vrea sa cada layerele si subliniam mereu ca nu vreau sa il fileze (decat spre margini, fireste) si ca nu vreau sa fie mai scurt de ceea ce am aratat.

Pare simplu, nu? WRONG. Bineinteles ca mereu era prea scurt, mai ales bretonul nu era absolut niciodata cum trebuie! (breton pe o parte, multumesc lui Dumnezeu ca nu mi-a venit niciodata sa-mi fac breton drept:)) )

Din fericire, de cativa ani am o singura stilista care imi place, asta dupa indelungi cautari!!! Asa ca pot spune ca nu mai este un cosmar pt mine sa ma tund! Este la salonul Essenza in Bacau, in caz ca sunteti curioase, o cheama Andreea (cea bruneta din dreapta jos in cover photo). Si ea e singura care m-a inteles, desi se mai intampla sa imi ia o idee mai scurt, uneori imi ia de parca nici n-as fi fost pe acolo :)) Dar e singura careia n-am vrut sa-i rup gatul :D Ceea ce e a pretty big deal. E foarte buna, nu m-a tuns nimeni asa bine.

Fiind in sesiune, nu am putut merge acasa sa ma tund. Si cam trebuia sa ma fi tuns de o luna si ceva, va dati seama in ce hal sta, ma spal pe cap in fiecare zi ca sa-l fac sa stea cat de cat :)) (nu folosesc placa, sau orice alt produs de styling). Atat de frica imi este de noi stilisti :D

Si apropo de acest salon, cosmeticiana mea este Cristina (a doua din stanga sus) care este GENIALA. Mi-a salvat sprancenele si merg de vreo 6 ani la ea, nu as schimba-o pt nimic in lume. Este foarte trist pt mine ca nu le pot avea aici la Iasi :D Dar decat sa am din nou experiente neplacute, prefer sa merg la ele ori de cate ori ma duc pe acasa. Daca ati avut ghinion ca al meu in trecut, cu siguranta stiti cat de important este sa pastrezi persoanele care te-au multumit si sunt pe aceeasi lungime de unda cu tine!

(Da, am incercat cateva stiliste de cand sunt in Iasi si am retrait cosmarul pt cateva luni :)) )

Sunt singura care a trecut prin clipe asa grele pana a intalnit mana salvatoare? :D Care a fost experienta voastra? 



10 comentarii:

  1. Te inteleg perfect. Eu am parul lung si ondulat. Si fiindca e ondular, sta cum are el chef si nu prea am ce sa ii fac. Din cand in cand ma mai duc si eu pe la stilist sa ii faca cateva trepte si/ sau sa ii ia din varfuri. Data trecuta am crezut ca o bat pe tipa care s-a ocupat de parul meu. Intru in salon, ma asez pe scaun, ii explic ca vreau sa imi ia doar varfurile, maxim 5 cm din lungime. Ii mai explic ca am dat pana acum peste persoane care nu stiau sa faca diferenta vizuala intre 5 cm si 15 cm, ma linisteste si imi zice ca e ok, ia doar cat i-am aratat. Ok... Ea incepe sa cioparteasca si eu ma trezesc cu parul mai scurt cu 20-25 cm. Inchipuie-ti ca am dat dovada de multa tarie de caracter sa nu ii bag masina de tuns in cap :)))))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))!!! DOAMNE! dar, intrebare: aveai parul ud sau era uscat? daca era ud, atunci cand se usuca, daca este ondulat, automat se va strange si va parea mai scurt. Si eu il am ondulat (nu foarte tare insa) si mereu ii spun sa mi-l tunda asa cum e, uscat (eventual foarte putin umezit) La fel si daca ti-l indreapta cu placa inainte, nu e bine. Explica-i ca trebuie sa vada exact cum cad treptele. Orice stilist bun trebuie sa fie in stare sa faca asta :D Dar nu-mi vine sa cred ca te-ai trezit fara 25 cm din par, fraaaate!!!!

      Ștergere
    2. Exactly my point! de fiecare data cand ma duc la tuns ma duc cu parul uscat, spalat de 1 zi, ca sa nu prea aiba mult volum si sa ii fie usor sa il tunda. Uneori il mai umezeste putin, sa isi faca stilista o idee cam cat de lung e. Partea foarte proasta e ca ar cam trebui sa imi tund varfurile :(

      Ștergere
    3. eu tot aman de vreo luna si ceva, in august deabea ajung acasa ...:)) dar nu ma las, nu vreau sa ma tund aici si basta :D trebuie neaparat sa gasesti pe cineva mai priceput, mai cauta pe net pareri subiective, trebuie sa fie cineva mai normal la cap:))

      Ștergere
  2. Hey,te-am nominalizat la un tag : http://printre-oje-si-sclipici.blogspot.com.es/2013/06/liebster-blog-award.html

    Sper sa iti placa. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna,


    Ai un Blog Award de la mine.

    http://claudiaschoice88.blogspot.ro/2013/06/tag-liebster-blog-award.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Uf..greu cu stilistii astia..Eu am parul mediu-scurt..si cand ma tund, nu ma deranjeaza daca taie prea mult, cat timp imi sta bine. Dar greu am gasit pe cineva care sa-si dea seama cum imi sta bine. Am parul ondulat si nu-i problema sa-l indrept cu placa, dar sunt si zile cand n-am timp/chef de placa asa ca tunsoarea trebuie sa fie potrivita parului meu.
    Acum 2 ani mi-am gasit si eu "stilistul", intr-un salon de cartier..sunt 100% multumita de ceea ce face. Uneori trebuie sa insist eu ca poate sa taie mai mult, altfel abia daca se vede ca m-am tuns (adica imi taie doar varfurile). Nu stiu ce'as face daca trebuie sa ma mut din Bucuresti :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. chiar ca stilistii astia buni de cartier sunt o comoara, sincer eu nu mi-as permite sa ma duc la nush ce salon de fite, mi se pare ca as arunca banii pe fereastra, cum sa-mi ia parul si sa le mai dau si bani pe deasupra :)))

      Ștergere

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...