miercuri, 15 mai 2013

Noi achizitii si impresii

Nu am mai facut de mult o postare de tip review, desi acum voi face doar o scurta prezentare, review-ul urmand sa il fac doar unelor produse care m-au impresionat in mod deosebit (pozitiv si negativ deopotriva).

Din nou, va rog sa scuzati calitatea pozelor din moment ce (inca!!!) nu detin o camera foto profesionala.


Lotiunea de corp cu lipofirm si ulei de mandarine e deja a doua oara consecutiv cand o cumpar, crema anticelulitica cu lipofirm si cafea verde e noua, au venit la un pachet promotional si cum imi placea mult de tot lotiunea, am zis de ce nu. Ambele au acelasi miros demential de mandarine cica dar mie mi se pare ca pe langa mandarine este si menta din belsug, asa ca totul are un efect super racoritor si imbietor, fresh... e o placere de fiecare data. Incerc sa nu uit de crema anticelulitica asa ca o tin in cabina de dus si imi sare in ochi, insa nu de fiecare data am timp sa o aplic. Intra ambele repede in piele si mirosul persista multa vreme, pielea ramanand suuuuuuper smooth <3



Tot de la Elmiplant, crema pentru ochi anti-imbatranire si fermitate ci caviar si ceramide. O am de doar cateva zile, nu pot sa ma pronunt inca asupra efectelor sale. Insa intra repede in piele lansand-o catifelata. Miroase a lotiune de plaja cu SPF, un miros super placut mie care imi aminteste de vara, bineinteles :D Pielea din jurul ochilor mei este super uscata si chiar aveam nevoie de asa ceva. Fondul de ten mereu se strangea in pliuri sub ochi. Crema chiar pare sa-si faca efectul, dar nu vreau sa ma pronunt inca. Cel mai probabil va urma un review.




Continui tot cu Elmiplant, Crema hidratanta anti-imperfectiuni cu arbore de ceai, lemongrass si acid salicilic. Meh, aici nu mai sunt atat de incantata... De fapt, chiar nu stiu de ce am cumparat-o, sincera sa fiu! O aveam deja pe terminata pe sora ei, anume tot de la gama Skin Control, Crema-gel matifianta cu arbore de ceai si bambus (cea din dreapta, nu am gasit ambalajul asa ca am cautat o poza pe google :D). Cea din urma este mult mai buna, cel putin pt tenul meu. Chiar mi se parea ca imi hidrateaza tenul, lucru pe care nu il pretinde, unlike astalalta care cica ar hidrata tenul, cand colo mi-l usuca de numa-numa. Si nici macar n-aveam nevoie de o crema anti-imperfectiuni, am un singur produs pt asa ceva cu care ma impac de minune. Am sa ii fac un review, sunt sigura ca multora dintre voi v-ar folosi. 




Ca tot vorbeam de produse anti-imperfectiuni inutile, Lotiunea antiacnee si Gelul antiacnee de la Cosmetic Plant... Lotiunea nici nu am folosit-o, am folosit doar gelul, care e foarte fain la aplicare, are un efect racoritor, dar sincer nu am observat ca m-ar ajuta cu ceva, desi l-am folosit doar de 2 ori. Nu stiu inca cum sa ma pronunt... dar cert e ca imi pare rau ca le-am luat cand am deja ceva care stiu ca functioneaza.





Am incercat crema asta cat am stat acasa la iubitul meu in vacanta, mama lui o foloseste si chiar m-a surprins placut! Asa ca m-am hotarat sa o cumpar, Crema hidratanta pentru ten uscat de la Gerocossen cu miere, aloe vera si ulei de masline. Este foarte emolienta, imi place mult, dar sincer o folosesc mai mult seara, dupa demachiere, pentru ca ziua nu am rabdare sa intre in piele inainte sa aplic fondul de ten de fiecare data.




Am fost super incantata cand am dat peste parfumul asta de la Malizia- Bon Bons! :D Nu stiu despre voi, dar este parfumul copliariei mele, mama mi-l cumpara foarte des, pe acesta- cu milk shake, pe cel cu vanilie si pe cel cu cola. Nu ma pot decide care este preferatul meu! Toate sunt absolut delicioase si persista multa vreme pe piele, la doar 12 lei! 

 


Dupa atatea review-uri pozitive prin blogosfera, mi-am luat si eu uleiul pentru cuticule de la Kallos, impreuna cu betioasele de bambus pt indepartarea cuticulelor de la Marionnaud (erau vreo 5 initial, parca). De ulei nu pot spune ca sunt foarte impresionata, desi si-a facut treaba, insa eu nu am cuticule prea mari. Am incercat insa pe iubitul meu care si le taie nonstop si ma dispera, asa ca am vrut sa ii vin in ajutor. Insa uleiul nu a reusit sa le inmoaie :| Asa ca dupa ce l-am dat cu ulei si l-am si pus sa astepte vreo 5 minute, cand am incercat sa i le imping cu betisorul erau de neclintit ...

 

Iata insa in sfarsit niste bani bine investiti in unghiile mele, anume uleiul pentru indepartarea culorii de pe unghii de la Kallos. Absolut genial. Nu contine acetona sau alcool, miroase a mandarine sau oricum, ceva citric placut, indeparteaza oja foarte usor... Nu imi agreseaza deloc unghiile, e un vis! Pe partea celalalta a baricadei insa, bani investiti prost- dizolvantul fara acetona de la Marionnaud. Yuck! Asta e tot ce pot sa spun. Oribil, nu il suport nicio clipa pe unghii. Mereu cand imi stergeam unghiile cu el o faceam la baie pentru a putea sa ma clatesc pe maini imediat. Mirosul e de-a dreptul gretos, foaaaarte pregnant, daca ai facut greseala sa il folosesti in dormitor nu mai scapi de miros multa vreme. Stati linistite, nu am folosit cat se vede, am turnat intr-o sticluta mai mica. Am sa il pun la loc si apoi la blog sale in caz ca este cineva care il vrea, poate voi va impacati bine cu dizolvantele fara acetona. Insa mie nu imi plac deloc, am observat ca toate au acelasi miros oribil. Intr-adevar ia oja foarte usor, in schimb.




Essence- Nude glam. O oja care imi place cum se vede pe unghii pt 2 ore, pt ca imediat dupa apar bule sub stratul de oja (desi nu o agit si nu am combinat-o cu acetona). Pacat, pt ca imi plac mult ojele laptoase. As fi putut sa trec peste bule, daca nu sarea a doua zi de pe unghii.



         

Poate ceva asemanator, doar ca pt intarirea unghiilor va fi bun de ceva- Essence Studio Nails XXL nail thickener. Inca nu l-am testat. Chiar am nevoie de ceva pt intarirea unghiilor. Avon Nail Experts gel strenght base coat l-am avut de la blog sale-ul Buburuzei, ea se pare ca il cumparase de prea multe ori si avea prea multe exemplare. Mie insa nu mi-a placut si mi-a exfoliat si mai tare unghiile, sare imediat stratul :(


Daca aveti nevoie de ceva super super super bun pt transpiratia excesiva, va recomand cu mare caldura anti perspirantul roll-on Maxim. Este the best of the best. L-am folosit prima data acum 7 ani, si apoi acum 4 ani, si l-am recumparat acum mai mult pt iubitul meu care se confrunta cu aceeasi problema, si care nu il mai folosise. Adevarul e ca dupa ce te dai cu el o saptamana in fiecare seara, apoi o data de 2 ori pe saptamana, nu mai ai nevoie de el ani buni. Este deabea a 3a zi de cand il foloseste si nu a transpirat deloc, am fost la dansuri si am mers pe jos tot orasul, si nici urma de transpiratie, pe cand inainte isi storcea camasile, la propriu, si trebuia sa schimbe imbracamintea macar de 2 ori in zi. 



Revlon Colorstay- il am deja de 2 saptamani si un pic si I absolutely love it!!! :D L-am comandat de pe acest blog  si l-a comandat si mama mea dupa ce l-a incercat de la mine, in aceeasi nuanta, 180 Sand Beige pt normal spre uscat si suntem amandoua super incantate de el. Urmeaza un review :D sunt multe de spus. 

Va urma in curand un blog sale, cum spuneam, sper sa gasesc noi stapane cosmeticelor sau produselor de beauty pe care nu le (mai) folosesc, pentru ca e pacat sa le arunc, poate unora le plac si le sunt de folos, la un pret redus :) Va astept asadar saptamana viitoare in numar cat mai mare :D

Voi ce goodies v-ati mai achizitionat lately? Apreciez orice feedback :*


4 comentarii:

  1. :) Mai sa stii ca e ciudat faza cu gelul si chiar sunt trista ca la tine sare de pe unghii repede,deoarece la mine ma tine in jur de 1 saptamana...:(Oricum singurul produs pe care l-am avut si inca il mai am este fondul de ten -cel mai de incredere pe care il detin :P abia astept si reviewul tau la el :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. stai mai linistita >:D< nu poate fi bun pentru fiecare tip de unghie :D asta e:P review-ul in curand, imi fac timp mai ales ca e sesiune acus si tot imi vine inspiratia in loc sa invat:)) :*

      Ștergere
  2. Buna! Eu caut de mult timp acest parfum de la Malizia BonBons, insa nu l-am gasit. Vrei sa imi spui, te rog, de unde ti l-ai cumparat? Multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  3. buna ziua de unde pot comanda malizia de milk shake ?

    RăspundețiȘtergere

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...