duminică, 28 aprilie 2013

Revlon Colorstay... cu pompita!!!



Buna fetelor, astazi in sfarsit am dat comanda mea pentru Revlon Colorstay de aici si sunt tare nerabdatoare sa il primesc. Dupa ce am colindat in lung si-n lat magazinele in cautarea unor esantioane de testere, dand peste vanzatoare care habar nu aveau despre ce vorbesc, care imi spuneau ca nu li s-a mai cerut asa ceva (esantioane pt testat acasa, la lumina naturala), care dupa ce le intrebam ce subtonuri au diferite nuante imi spuneau numai bazaconii :)) m-am lamurit ca nu am cu cine discuta, am aplicat fondul de ten pe nas si decolteu, si am descoperit ca nuanta 180 Sand Beige pt varianta normal/dry skin este ceea ce mi se potriveste. Va urma un review imediat ce il primesc :D

DAR, imediat dupa ce am ajuns acasa si am plasat comanda pe blogul despre care va spuneam (ca doar n-oi fi proasta sa dau ~80 lei pe ceva ce pot cumpara la aproape jumate de pret) am dat peste acest video pe youtube:



REVLON COLORSTAY CU POMPITA???!! :D

In sfarist, dupa ani si ani au auzit si baietii aia natafleti de la Revlon cum ca lumea ar vrea si o pompita la acest fond de ten... wow. a durat ceva :))

In plus, se pare ca formula ar fi imbunatatita, una din noutati ar fi ca varianta normal/dry skin ar beneficia acum de SPF 20 (de la 15)si cea pentru oliy/combination skin de SPF 15 (de la 6), ceea ce e mai mult decat grozav!

Review-ul asta e de departe cel mai bun pe care l-am vizionat pt acest produs. Tipa face un review pt fiecare varianta in parte, +  cum arata pe fata la sfarsitul zilei, in plus mai face si cate jumate de fata cu fiecare varianta pt o comparatie mai buna, cu tot cu parerea de la sfarsitul zilei.

Oh well, nu ma astept ca al meu sa aiba pompita :)) Am inteles ca abia s-a lansat noua formula, si bineinteles ca Romanica va astepta cateva luni, daca nu ani buni pana sa o vada. Dar macar stim ca rugile ne-au fost ascultate :D


4 comentarii:

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...