luni, 1 aprilie 2013

Finally spring!


In sfarsit a venit primavara!!! Nu-mi vine sa cred cat am avut de "indurat" iarna anul acesta. A venit chiar din primele zile de decembrie si nu s-a lasat pana in ultimile zile de martie... Groaznic, daca ma intrebati pe mine, pentru ca mie imi place iarna doar in perioada Craciun-Anul nou-Ziua mea de nastere, pentru ca sunt capricorn nascuta in ianuarie. In rest, sa nu vad iarna :))


Din pacate, m-a prins o raceala taman acum, cand toata lumea se imbraca subtirel si iese la plimbare, iar eu stau sub patura band ceaiuri si consumand cantitati industriale de servetele nazale.

Imaginea pe care am ales-o pentru aceasta postare imi aminteste de cadoul pe care i l-am oferit "mamei soacre" ;;) (nu sunt inca casatorita, dar o iubesc mult iar sentimentul este reciproc, ceea ce ma face foarte fericita), cadou oferit cu ocazia zilei de 8 Martie, moment cam prost in ceea ce priveste bugetul meu de studenta in luna in care m-am mutat cu chiria, deci i-am luat ceva mai putin costisitor dar m-a bucurat mult sa vad ca il foloseste cu drag cand am fost weekendul asta in vizita in orasul natal al iubitului meu. Este vorba despre crema de zi Antirid cu SPF 15 pentru ten normal/mixt si crema Antirid si Fermitate pentru ochi, ambele din gama Skin Defence de la Elmiplant :)


Desi sunt pentru 35+ ani, contin SPF, nu contin parabeni, coloranti sau parafine, si desi prin listele de ingrediente am ochit si alcool si parfum, care sunt ambele iritante, mi se pare ca raportul calitate-pret este unul foarte bun! Am testat-o pe cea pentru fata si sincer deabea astept sa mi-o cumpar si eu. Mi-a placut foarte mult mirosul si cum se simte pe piele dupa. Un review despre acestea+ alte produse Elmiplant curand!



In alta ordine de idei, mi s-a pus pata, imi voi lua un fond de ten Revlon Colorstay pentru ten normal-uscat, insa marea mea dilema e ca nu stiu cum sa il testez in magazin. Am folosit acelasi fond de ten de multi ani, insa acum a incetat sa mai functioneze pentru mine, asa ca ma aflu in impas. Am fost la Beauty Mania si m-am uitat lung la nuante, chiar nu stiu care mi s-ar potrivi, trebuie neaparat sa-l testez la lumina zilei pe tenul curat, insa cum Beauty Mania (sau oricare alt magazin de gen care vinde Colorstay) nu e in aer liber, iar eu nu ies din casa fara fond de ten:)) nu prea stiu cum sa fac. Am inteles de la unele fete ca pot cere mostre pentru acasa. Cum trebuie procedat, ar trebui sa aiba fetele de acolo esantioane in care sa pun diferite nuante, sau mi le dau sigilate (gen acelea care vin la reviste) sau trebuie sa vin eu cu un recipient micut de acasa? :D nu radeti, asta patesti daca n-ai mai fost de mult la vanatoare de fond de ten :D in orice caz, am fost la acest Beauty Mania nou-deschis si nu aveau mostre. Pentru fetele din Iasi: stiti unde as putea gasi asa ceva?


Ziua iubitului meu este tocmai in mai (taur) insa e super pasionat de tenis si a vazut racheta asta... si de atunci o analizeaza pe youtube incontinuu, asa ca i-am luat-o cadou. Nu intrebati cat m-a costat:)) dar nici nu conteaza din moment ce si-o dorea asa mult si m-a scutit si de stresul de a-i gasi cadoul potrivit :D bineinteles ca ii voi mai lua ceva si atunci, dar for now, am scapat de lista pe care o faceam mental seara inainte de culcare, cu posibilele cadouri :D Nu, nu am putut sa ma abtin, i-am dat-o de pe acum. Si vroia sa iasa chiar azi la un meci insa l-am molipsit si pe el cu raceala... meh.

Ma intorc la ceaiurile mele, for now :( 

Pentru voi cum a fost acest inceput tarziu de primavara?










6 comentarii:

  1. Sper sa te faci bine cat mai repede:)Cat desxpre fondul de ten,as vrea sa am o idee sau o solutie pentru tine insa nu am:( Eu ma uit de obicei la 1000 de tutoriale si citesc foarte multe revieuri doar ca sa ma pot lamuri cat de cat subiectiv cu nuantele,dar oricum altceva cand il pui pe tenul tau si vezi cum ti se "potriveste" din toate punctele de vedere :) Sper sa o scoti la capat pana la urma,dar spune-mi cateva fonduri de ten in ce nuante le-ai folosit si ti se potriveau - poate ne potrivim cumva...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc >:D< singurul fond de ten pe care l-am folosit si adorat a fost Time Plus de la Seventeen <3 dar din pacate a inceput sa nu mai dea randament pe tenul meu, acum ca mi s-au largit porii, si trebuie sa ma orientez spre altceva cu putere de acoperire mai mare...

      Ștergere
  2. Hey,acum ti-am descoperit blogul:)
    Imi place cum scrii si iti doresc succes pe mai departe!
    si eu am blog,te invit sa-mi faci o vizita:*
    Pupici http://miss-lorrie.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc frumos:* ma bucur ca iti place, si te mai astept :) fac o vizita chiar acum!

      Ștergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. exact accelasi fond de ten il foloseam si eu..de la seveenten nr 3...acu folosesc colorstay pt ten gras si mix nuanta 180...si il iau de pe net ca e mai ieftin ca in magazin...sper ca te am putut ajuta putin

    RăspundețiȘtergere

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...