luni, 11 martie 2013

Experienta mea Essence

Buna dragelor :) M-am hotarat sa fac o postare cu produsele Essence pe care le detin, so far.

Asa ca, long story short, in ordinea preferintelor, acestea sunt:

1. Eyeliner pen extra longlasting


  


Acesta e, de departe, produsul meu favorit de la Essence (pana acum, desigur). Il ador. Pe langa faptul ca pretul este foarte mic ~11 lei, are o "penita" super :D poti sa tragi linii atat subtiri cat si groase cu ea. Eu il folosesc cam de o luna si deabea acum a dat semne ca s-ar termina (asta pentru ca il folosesc absolut ori de cate ori ma machiez, iar asta se intampla chiar si de 2-3 ori pe zi, in functie de ce tinute schimb si unde ma duc). Nu are probleme de genul sa ti se usuce sau sa se intrerupa tusul pe parcurs. Si sa nu mai zic ca ma tine absolut toata ziua, de dimineata pana seara. Bine, folosesc si primer dedesubt dar nu cred ca are de-a face, l-am folosit si fara primer si am fost foarte multumita. Il recomand!!!



2. Bronzing compact powder- matt

 

Un alt produs pe care il folosesc in fiecare zi este pudra bronzanta. Imi place foarte mult, este foarte blendable, este nuanta perfecta pentru mine, textura o ador. Si este mata, ceea ce imi place mult. Mai era si varianta stralucitoare care nu e pe gustul meu. Din cate imi amintesc, erau 2 variante- pentru blonde si pentru brunete, iar eu ma optat pentru cea de-a doua. Nu imi amintesc exact pretul din pacate, oricum, e unul foarte avantajos. 


3. Quick dry topcoat


Nu va imaginati ca imi usuca unghiile in 3 secunde si gata, pot sa fac orice, sa spal vase si sa probez 10 perechi de jeansi, daaaar intr-adevar le usuca mai repede decat s-ar usca on their own.  Si confera si un strat protector. E primul produs de genul asta pe care il achizitionez, si ma declar multumita de el, dar nu face minuni. La pretul pe care il are, nici nu ma asteptam. 


4. I <3 extreme volume mascara

   

Un rimel bun, l-am folosit atat cu periuta lui proprie, cat si cu periuta mea preferata de la Benecos. Mi-au placut ambele variante. Chiar confera volum, si le aglomereaza, iar eu prefer sa le alungesc si separ, insa adopt si primul look uneori. Textura e foarte buna, nu e deloc apoasa, nu curge, e un negru intens si se comporta foarte bine pe parcursul zilei :) 


5. Lash&Brow gel mascara


 

Acest produs il folosesc doar pentru sprancene si e ok. Chiar le piaptana si le tine frumos aranjate. Pe gene nu are niciun efect. Pentru 10 lei, ma declar multumita :)




6. Stay natural concealer- soft honey



   



Anticearcanul asta e bunicel, insa nu stiu din ce motiv nu prea l-am folosit. Problema mea nu o reprezinta cearcanele, ci ochii umflati, asa ca, cu el, fara el, cam tot aia. Mai degraba il folosesc pt a ascunde cosuri. E chiar bun. Are un sistem in capat care trebuie rotit si produsul iese prin pensula din varf... asta nu e prea igienic, si incerc sa nu uit sa nu folosesc pensula, ci sa iau cu degetele (curate). S-a luat scrisul de pe el :)) desi nu prea l-am folosit. 



7. Soufflé touch blush- cold wildberry


 



Blushul asta il folosesc doar prin casa, peste BB cream, pentru ca pur si simplu nu il pot intinde calumea peste fond de ten. Are o nuanta faina si e pacat ca nu il pot folosi mai des. Bineinteles ca la lumina artificiala  si pozat cu iPhone-ul nu am surprins nuanta reala, asa ca uitati aici o poza de pe google images ca sa va faceti o idee: 



Cam asta e. Desi am senzatia ca am uitat ceva :)) Mai am multe lucruri pe wishlist-ul Essence, insa multe din ele nu au fost de gasit. I'll keep looking. Voi ce produse aveti de la Essence, si care v-au incantat cel mai mult? :)







7 comentarii:

  1. Am si eu anticearcanul,e bunicel dar nu are acoperire foarte mare.In rest,am o lista luuuunga cu produse essence pe care mi le doresc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-as dori un anticearcan care sa fie intr-adevar bun... dar nici sa nu dau o caruta de bani pe el :D cer prea mult oare? ;))

      Ștergere
  2. Eu nu sunt suta la suta incantata de ele, insa am produse Essence care imi plac mult. Eu am un corector/anticearcan de la NYX si imi place extrem de mult!

    http://www.makeup-shop.ro/pagina/produs/categorie/fata/corector/produs.422-corector-nyx-hd-concealer-wand

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu sunt suta la suta incantata de ele, insa am produse Essence care imi plac mult. Eu am un corector/anticearcan de la NYX si imi place extrem de mult!

    http://www.makeup-shop.ro/pagina/produs/categorie/fata/corector/produs.422-corector-nyx-hd-concealer-wand

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. m-am uitat de multe ori la el si nu prea ma grabeam sa ii dau o sansa, daca spui ca e ok poate am sa il iau :)

      Ștergere
  4. Of cat ma tentezi acum in post :P Am trecut de 100 de ori pe langa standul Essence si nu ma pot lipi de nicun produs ,nu stiu de ce?! insa e musai acum sa incerc eyeliner pen si gel brow <3 insa tusul e musai pentru ca il utilizez in fiecare zi :)Te-am pupat

    RăspundețiȘtergere
  5. tusul merita 100% mai ales la super pretul pe care il are, eu pana acum foloseam unul de la oriflame care ma satisfacea dar era cam 20 de lei, asta e mult mai bun si mult mai atractiv ca pret. si gelul pentru sprancene este super, m-am indragostit si mai tare de el de cand am facut postarea, il folosesc zilnic si sincer, sprancenele mele stau in loc toata ziua, actioneaza ca un fixativ :D :*

    RăspundețiȘtergere

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...